Hundehotell i Vestfold

Hundehotell i Vestfold

Velkommen til Dog Camps fantastiske hundehotell!
Et unikt hundehotell, med meget høy standard beliggende i Vestfold!

Dog Camp hundehotell / hundepensjonat ligger skjermet og idyllisk til på en gård ti minutter utenfor Tønsberg sentrum ikke langt fra Barkåker. Dog Camp er drevet av erfarne internasjonalt sertifiserte hundetrenere, med blant annet 1.5 års utdanning i hundens språk og signaler.

Gøy på landet!

På Dog Camp har vi store, lyse og innbydende rom, med egne avdelinger for små og store hunder. Videre har vi laget en innendørs hall hvor vi kan slappe av, trene, leke, klappe og kose. Her har vi også en butikk med utsalg av fôr og godbiter fra Dr. Clauder's, leker og utstyr. Vi har også et lite SPA / Hundefrisør. 

Med utgangspunkt i minst mulig stress, er målet vårt at hundene skal få bevege seg mest mulig fritt og utfolde seg på en naturlig måte. Med store spennende inngjerdede uteområder, den største på 25 mål, legger vi opp til å ha det gøy på landet. Hos Dog Camp vil hunden din få et trygt og balansert opphold med det din firbente har behov for slik at den trives hos oss: Samhandling og kos med erfarne hundepassere, utforske omgivelsene, lek, tur, god mat, og ikke minst ro og hvile. På Dog Camp får hunden din eget rom, dersom ikke annet er avtalt med eier. Når hunden din er hos oss, kan du som hundeeier dra på reise vel viten om at den firbente har det tipp topp.

Innlevering og utleveringstider

Innlevering og utlevering har vi fra klokken 9.00 til 12.00 og fra klokken 15.00 til 20.00, dersom ikke annet er avtalt på forhånd.  Det er ingen innlevering eller utlevering mellom klokken 12.00 og 15.00. Vi setter stor pris på at våre kunder leverer til avtalt tid.  Gi oss gjerne beskjed på sms dersom tidsplanen sprekker ;)

Besøkstime

Dog Camp tilbyr en gratis besøkstime til gjester som ikke har vært på Dog Camp tidligere. Alle gjester som ikke har vært på Dog Camp tidligere bør benytte seg av dette tilbudet. Besøkstimen avtales på forhånd. Og vår erfaring tilsier at hunder som har vært på besøk og hilst på oss og stedet før oppholdet slår seg fortere til ro. Hunder føler seg tryggere på nytt sted dersom de har opplevd stedet tidligere, og dermed får de et bedre utgangspunkt for et vellykket opphold.

Priser for overnatting på hundehotellet

 

Pr. døgn 390,- pr. hund (hundene får eget rom, dersom ikke annet er avtalt)
  - 50% rabatt for hund nr. 2 fra samme familie, i samme rom.
  - 50% rabatt for hund nr. 3 fra samme familie, i samme rom.
     
Tillegg: 100,- pr. dag i skoleferier, bevegelige helligdager og i helger
Medisinering: 0,- Ingen tillegg for medisinering.
     

Eks: En overnatting fra torsdag til fredag for en hund = 390,-  

En overnatting fra fredag til lørdag for en hund = 490,-


Fyll ut skjema og send inn din booking

Det er viktig at vi får alle relevante og nødvendige opplysninger for at vi skal kunne skape et best mulig opphold for din firbeinte venn. Vi gjør oppmerksom på at plassbestillingen ikke er gjeldende før du har mottatt en e-post med bekreftelse fra Dog Camp. NB! Vi har dessverre ikke mulighet til å ta imot tisper med løpetid!

Har du spørsmål?

Ring oss gjerne for en hyggelig prat!
Tlf. : 45 83 83 22

Velkommen til Dog Camp!