Om DogCamp

På Dog Camp hundehotell holder våre fasiliteter en meget høy standard. Her tilbyr vi døgnopphold med fokus på individuell tilpasning og minst mulig stress. Dette innebærer: Enerom, ergonomiske hundesenger fra Kuranda og teppe etter behov, vannbåren varme på halve gulvet, Store luftige private rom med terrassedør ut til skjermet terrasse uten innsyn fra andre hunder, Det blir servert høykvalitetsfôr og godbiter fra Dr.Clouder, hvor hovedmåltidene består av både tørrfor og kjøttmat, som er tilpasses hundens behov. Luftinger sammen med hundepassere. Luftingene tilpasses hver enkelt hund i gruppe eller alene.

  • Dagpark for hund. Her har vi fokus på sosialisering i små grupper hvor hundene kan få utrykke seg på sitt eget språk.
  • Utleie av inngjerdet hundepark (25 mål). Her kan hundene være løse og bevege seg fritt og gjøre det de har lyst til alene eller sammen med andre. 
  • Butikk. Her selges det fôr og utstyr som vi i Dog Camp har testet ut selv og godkjent.
  • Foredrag. Vi inviterer til foredrag med både egne og innleide foredragsholdere.

Visjon og filosofi

Dog Camp ønsker å bidra til å hjelpe hunder og eiere til et bedre liv sammen gjennom:
forståelse, samhandling, læring og lek.

Mål

Alle hunder skal bli sett og forstått!


Tone Gutierrez

Dog Camp eies og drives av Tone Gutierrez. Hun har jobbet mange år som IT systemansvarlig i Regjeringskvartalet. Da Tone flyttet på gård like utenfor Tønsberg var det ikke vanskelig å bytte jobb med hundehobby. Som ivrig hundeeier med litt for stort hjerte og god plass ble det fort "folksomt" på gården. Med ti hunder i husholdet, de fleste med en sørgelig fortid, var det behov for mer skolering. I januar 2010 startet Tone på Turid Rugaas sin internasjonale hundetrenerskole, med fokus på hundens språk og signaler. Med denne erfaringen i bunn, har Dog Camp lagt opp alle sine produkter slik at hund og eier skal ivaretas på en best mulig måte.