Hundepark i Vestfold

Hundepark i Vestfold

Utleie av 25 mål inngjerdet "frihet" for kun kr. 35,- pr. halvtime. for hund nr 1. og kr. 17,50 for de andre hundene fra samme hjem.

Første gang, lag konto

Slik går du frem for å booke og bruke hundeparken

 1. Les igjennom reglene og fyll inn skjemaet i bunn, det vil da opprettes en brukerkonto for deg.
 2. Sjekk e-posten du registrerte deg med for å verifisere at du er deg, så kan du logge inn med detaljene du registrerer deg med.
 3. Book tid i uteområdet.

Du trenger kun å registrere deg her en gang, så vil du med tilsendt brukernavn og passord kunne logge inn når det måtte passe for å booke hundeparken.

Vi har valgt å gjøre det slik, fordi uteområdet kun skal være forbehold brukere som har akseptert gode råd og retningslinjer.

Book hundeparken

VI BEKLAGER AT VÅR BOOKINGSIDE AV HUNDEPARKEN IKKE ER TILGJENGELIG.
DET JOBBES NÅ MED ET NYTT SYSTEM.
MIDLERTIDIG BOOKING VIA FACEBOOK.

Hvis du har registrert en konto hos oss, trykk her for å logge inn og booke uteområdet. Hvis ikke, følg prosessen for å opprette konto.

Book hundeparken »

Betaling

Booking på jordet betales med Vipps. Dersom du ikke har Vipps kan du betale med kort nede på Dog Camp hundehotell.

Vårt Vippsnummer: 17491

NB! Vi er en bedrift derfor er det ikke mulig å bruke Dog Camps telefonnummer.

Gode råd og retningslinjer for bruk av hundeparken

For at hundeparken skal fungere som et hyggelig sted for alle er vi nødt til å ha visse retningslinjer som det er viktig at alle respekterer:

 • All lek forgår på eget ansvar. Dog Camp har ikke ansvar for eventuelle skader eller ødeleggelser hundene måtte påføre seg selv eller andre.
 • Hunden skal føres i bånd inn og ut av hundeparken. Løse hunder kun innenfor inngjerdingen.
 • Hunder skal få lov til å være hunder, men ved graving må hullene tettes før man forlater hundeparken. Dette fordi vi har mange hunder som løper i høy hastighet og kan skade seg. Det samme gjelder for Dog Camp ansatte og andre med dårlig gangsyn;)
 • Tisper med løpetid kan gjerne benytte seg av lufteområdet, men ikke når det er felles hundeslipp (viktig!)
 • Hundene skal aldri forlates alene i hundeparken.
 • Så langt det lar seg gjøre, plukk opp etter hunden din! Poser kastes i søppelbøtte ved inngangen til hundeparken.
 • Tips! Når det er flere hunder til stedet er det lurt å ta av seler og halsbånd for å unngå at hundene hekter seg fast i hverandre og skader seg under lek.
 • Tips! Det er ikke lurt å ta frem godbiter, leker ol. når det er flere ukjente hunder sammen, dette kan trigge enkelte hunder og det kan fort oppstå slåsskamp, selv blant de snilleste.
 • Ellers gjelder vanlig folke - og hundeskikk.

Ved fellestreff:

 • Barn skal alltid komme i følge med voksne
 • Dersom det oppstår konflikter i hundeparken må dette tas direkte med den det gjelder. Ettersom vi i Dog Camp ikke er tilstede i parken, er det umulig for oss å oppklare hendelser vi ikke har sett.
 • Når det gjelder smitte av lus, kennelhoste osv. er det alltid en risiko når mange hunder samles på samme plass. Dette smitter ved kontakt med andre hunder og vil alltid kunne forekomme i miljøer der hunder møtes. På stevner, utstillinger, kurs og også her i hundeparken.  

Vennligst fyll inn navn
Vennligst fyll inn en gyldig e-postadresse. Sjekk om den er skrevet riktig.
Invalid Input
Du må godta regler og vilkår for bruk av uteområdet.
Du må gi oss samtykke i å lagre informasjonen du fyller inn.
På grunn av ny lovgivning om personvern, må du gi oss samtykke i at vi kan lagre detaljene du legger inn. For å bruke hundeparken, må du akseptere at vi lagrer din godkjenning av regler og vilkår før bruk.